En kollega fortalte mig om applikationen endomondo der kan bruges til at holde styr på hvor meget, hvornår og hvordan man træner, den fås til flere forskellige platforme, jeg har selv afprøvet den på Android og Nokias 60 series. Jeg har på begge telefoner installeret den via enten “OVI” eller “Market”, det er jo dejligt nemt.

Når man har installeret applikationen på telefonen opretter man en gratis profil på www.endomondo.com, her kan man nu følge detaljeret med i hvor meget man træner.

Især hvis telefonen har GPS bliver det rigtigt sjovt, det giver nemlig mulighed for at logge ind på hjemmesiden og se de præcise ruter for hvor man har løbet/cyklet/whatever. udover selve ruten er der selvfølgelig også info som samlet tid, gennemsnitstid pr. km. osv.

Endomondo Screen Shot

Man har også mulighed for at tilføje “venner” og det giver mulighed for at følge med i hvor meget de andre træner og man kan konkurrere indbyrdes.

Alt i alt er jeg meget overrasket over hvor godt det virker, og jeg vil anbefale alle der motionerer om at prøve det. Specielt glæder jeg mig til at prøve det på en skitur, det må være fedt at kunne følge med i hvor man har kørt, hvor langt hvor hurtigt osv.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.