Jeg kunne ikke umiddelbart finde nogen nem måde at ændre tiden på min AppleTV box. I selve AppleTV menuen viser den ikke klokken, så her er det måske mindre relevant, men i XBMC er der et ur der på min box konstant gik 2 timer bagud 🙁

Måden jeg fik det ændret på var ved at logge ind på boxen via ssh (default brugernavn og kodeord = frontrow). Her kan man ændre serveren der bliver syncet imod i filen /etc/ntpd.conf. Den ændrede jeg så til min lokale ntp server, men det ændrede ikke så meget – den var stadig 2 timer bagud.

Tricket var så at filen /etc/localtime er et symlink til hvilken tidszone man befinder sig i, og min stod vistnok til US pacific. derfor slettede jeg det eksisterende /etc/localtime  link og lavede et nyt på følgende måde:

sudo ln -s /usr/share/zoneinfo/Europe/Copenhagen /etc/localtime

Nu stiller tiden sig rigtigt næste gang den syncer, man kan også tvinge den ved at genstarte ntpd dæmonen på følgende måde:

sudo /System/Library/StartupItems/NetworkTime/NetworkTime restart

Så nogen nem måde fandt jeg aldrig, men den her virker!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.